Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-10

Ska vi slå vad?

Jag slår vad om att det, i genomsnitt, är minst 50 veteraner anmälda till deltävlingarna i nästa års CX-Cup. Sätter någon emot?

Barnen i badet nu. Ebbah har fått spruta i armen, men lika glad är hon för det. Filip också glad, som alltid när de nyss hoppat i badkaret. Om 5-10 minuter är det nog annat ljud i skällan.

Borås och Alingsås väntar i helgen. Visste ni att startordningen på SM avgörs efter cupställningen? Ännu en anledning till att ta i lite på deltävlingarna alltså. IK Ymer arrangerar SM detta år, minst två klubbar vet jag ska söka SM nästa år. Kul att sporten engagerar klubbarna. För er som vill ha veteranklass på SM 2010, eller annan klass med för den delen. Det måste motioneras till SCF. Prata med er klubbs styrelse, ta upp det med distriktet så det kan bli ett beslut på saken. Det går inte att gnälla fram ett SM med två månader kvar till start. Gör det gärna nu.

6 kommentarer:

  1. Hope you are right about the 50. I also hope that they are slow so I can beat them. =)

    SvaraRadera
  2. Or mabye you can be faster next year?

    SvaraRadera
  3. Personligen hoppas jag på ett snitt på 50 i prestigeklassen...

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas också, men ett snitt på 35 känns mer realistiskt.

    SvaraRadera
  5. kanske en ledamot i falu ck´s styrelse kan författa motionen? annars gör jag. anser fö att 50 är lågt räknat./stef

    SvaraRadera
  6. Yes, I could be faster. I do have 11 months to train for next season. But wishing for 5 of the 50 to be as slow as me is an okay wish tycker jag.
    Chris

    SvaraRadera