Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-25

Fotojakt

Ibland behöver man ett bra fotografi av sig själv för olika ändamål, som till exempel sitt CV där man vill se väldigt sexig ut. Nu behöver jag en bild till ett litet projekt som drar igång i veckan och jag har liksom ingen favoritbild på mig själv. Så jag sökte på Henrik Öijer i Googles bildsök och fann bland annat detta foto:

Även om det är väldigt mycket Henrik Öijer™ över fotot så är det inte riktigt den bilden av mig själv jag vill ge denna gång.
Det ligger ju nästan uteslutande foton där på mig när jag cyklar eller foton som jag tagit. Jag som hoppades hitta något studiofoto som någon proffsfotograf tagit och jag glömt bort. Ungefär. Hur gör jag då nu? Anställer jag någon fotograf, tar jag en cykelbild eller ska jag ta en egen, ny bild? Min presentationsbild känns ju inte heller så jäkla skoj faktiskt.
Egentligen borde ju alla människor gå till en fotograf och skaffa sig en portfolio med lite bra foton till olika behov. Ett strikt, ett avslappnat, ett riktigt glatt, ett uppklätt och ett jävligt sexigt med mycket hud.

2 kommentarer:

  1. En sådan fin bild som säger så mycket om dig vill jag ändå har cred för. Den där tog jag på Stockholms stadio efter näst sista 08 Cross Country vill jag minnas.
    Den är ju så fin att jag borde tjäna pengar på den.

    På presentationsbilden ser du mer ut som en fotbollshuligan...

    Slappa in kameran din i mina händer så fixar vi lite studiofoton ;)

    SvaraRadera