37 minuter efter beställning så kom maten in.

Jag ska inte klaga, det var gott. Lite snålt med parmaskinka bara, och med så mycket grädde i kan det ju inte bli fel. Alla vet ju att mängden fett i maten avgör om det blir gott eller ej. Pastan hade lagom tuggmotstånd också, poäng för det. Gillar man att vänta för att bli mätt så var det okej ställe. Inte märkvärdigt på något vis, men inte heller dåligt. Mycket folk som åt var det också, vilket borde vara ett tecken på populärt ställe. Eller lördagkväll.

På väg till hotellen gled de lokala förmågorna förbi, en efter en. Men det märks att vi inte är i Dalarna, det saknas lite kultur här nere. Det var nästan uteslutande Volvo-bilar som gled runt.
Hotellet fyller ju också sin uppgift utan att imponera. Bortsett från priset då som är riktigt bra. Team Kalas har tydligen slagit till på en svit, våningen ovanför vår. Trerumslägenhet med fyra bäddar. Två badrum, pentry och två ingångar, 990:-/natt.

Hotellet får stort pluspoäng för valet av startsida på lobbyns dator. Snart dags att testa frukostbuffén, läge att blunda nu alltså.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar