Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-11

Från MVG till G

Så gott som fritt fall alltså. Visserligen kunde man bara få G eller VG på uppgiften också, och IG så klart. Men äsch, jag kände väl att det var gränsfall när jag skickade in uppgiften. Nu när den är rättad så kommer denna veckas uppgift gå lite lättare. När jag slet med den igår så insåg jag att jag antagligen gjort något fel på den inlämnade delen. Eftersom jag inte kunde komma på hur jag skulle kunna fortsätta på ett smidigt sätt. Eftersom varje vecka nu bygger vidare på föregående vecka så gäller det att göra rätt från början. Gör man fel vecka ett så kommer det inte att gå att göra vecka två, och så vidare. Därför är snabba rättningar från lärarna viktiga. Denna veckas uppgift kan jag få MVG på, det ska jag ordna. Annars.

Det gäller att vara effektiv med skolarbetet så jag har tid att träna. Nu har jag haft fyra vilodagar i följd igen, alldeles för mycket. Hade tänkt springa i Lidköping men mitt knä var inte bra nog. Ska till Vibes for Life för lite behandling av mitt knä, när jag får tid. Besök hemsidan förresten, så får ni se på ett foto med en riktigt spänstig kille. Helt klart värt ett klick. Jag vill ha mitt knä helt, så jag kan springa. För ofta hinner jag bara träna när barnen somnat, och då är det givetvis mörkt. Inte så kul att cykla i mörker, men att springa går rätt bra. Cykla får jag göra på de dagar då barnen är på dagis och skolarbetet är klart. Min målsättning var att bara ha två vilodagar i rad, eller någon gång tre vilodagar kanske. Vilar man mer än så blir man bara slö och får börja om från början med träningen igen. Bättre då att hålla igång lite mer och få flyt i träningen. Mycket trevligare så.

2 kommentarer:

  1. Du har inte lust att avslöja lite vad själva uppgiften går ut på? Det skulle liksom bli lite intressantare då...

    Sedan så gör jag ytterligare ett försök med en fråga som du inte verkar vara så villig att svara på, hur går det med armhävningarna?

    SvaraRadera
  2. Jag började med en databas förra veckan, och nu utvecklar jag den lite.

    Armhävningarna är "on hold". När jag blev förkyld så orkade jag inte göra speciellt många, och eftersom en hel vecka gick så tappade jag allt igen. Ska dock börja om lite senare.

    SvaraRadera