Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-11

Halkbana

Idag måste jag träna, annars är risken stor att det blir en vecka mellan träningarna. Det är givetvis INTE OKEJ. Det mesta av snön som vi såg i morse ligger faktiskt kvar. Lite smälte dock mitt på dagen, så det har väl fryst på nu igen. Och det var redan halt i morse. Får försöka hålla mig till gång och cykelbanor av grus, är nog inte så halt där. Får tillräckligt ont av att springa, utan att behöva sträcka mig på grund av någon isbefläckad bambitur.

Vi var ju på BVC igår. Mätte och vägde Ebbah, berättade att hon kan massa ord och så fick hon en spruta i armen. Hon ligger lite över kurvorna som dom har där i sin dator. Lite längre och tyngre än genomsnittet, när nu det genomsnittet räknades ut. Tydligen så sa dom till Ronya; "Men hon är ju inte tjock".
Där är dock både Ronya och jag rörande överens, hon är en liten tjockis. Vår lilla tjockis.

Just nu har jag dagens tyngsta period. Mellan ungefär fyra och åtta är jag som tröttast på dagarna nu för tiden. Kan somna fast barnen leker bara en meter bredvid mig. Sen när barnen somnar, jag får sitta stilla och äta något i lugn och ro så blir jag lite piggare igen sen på kvällen.
Dags att mata barn nu, på återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar