Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-21

Årets stolpskott:

Juryn som bestämmer pristagarna under Cykelgalan.

I kategorin årets MTB-tävling fanns följande tävlingar nominerade: Borås CA:s MTB Race, Cykelvasan, Snapphaneturen och Vista Mountain.
Helt klart öppet mål för Cykelvasan, som är det absolut största som hänt svensk MTB i år. Men juryn kanske inte vet speciellt mycket om MTB? Inget ont om de andra tävlingarna som säkert är fina. Årets MTB-tävling borde ha gått till Cykelvasan, istället får Vista Mountain det priset. Detta enligt Cyclesport.se's liveuppdatering.
Ordet skandal ligger och lurar på min tunga. Cykelvasan var, enligt mig, en av de mest lätt-tippade vinnarna i år. Är det någon där ute som vet vilka som sitter i juryn? Riktigt pinsam miss detta.

Övriga pristagare har jag inte så mycket att säga om. Kanske att Alrikssons cykel känns lite hetare än Cykelcity (som vann årets butik) 2009, i och med damproffslaget.

4 kommentarer:

  1. Men det största priset var ikväll (enligt programmet) bästa manligt lvgcyklist. Riktigt trist att de priset var mycket högre än kvinnliga lvgcyklister och mtbcyklister av båda könen.

    SvaraRadera
  2. Kanske var det Stenbergs och juryns sätt att tacka för tre års samarbete med IKHP (som arrangerar Vista och är medarrangör till cykeldagarna)???

    SvaraRadera
  3. Allebike borde fått priset som årets butik!
    E.jonson

    SvaraRadera
  4. Vet inte om han sitter i juryn, men Stenberg slickar väl på de ställena där det gör mest nytta.

    SvaraRadera