2009-11-26

Tjuvstart


Som ni kanske noterade när ni besökte min blogg nu, så har det hänt något här. Ny meny på headern. Hade gärna bytt bild också till något vintrigt, men ni vet hur det är; ingen snö = ingen vinter. Så här kommer det att fungera; klickar man på Startsidan så ser man alla mina blogginlägg, klickar man på Cykling så får man läsa de inlägg som handlar om cykling, klickar man på Löpning så får man läsa inlägg som handlar om löpning och klickar man på Vasaloppet så får man läsa inlägg som handlar om... Vasaloppet.
På så vis kan man lättare hitta det man vill läsa om. Jag tror det kan vara bra, vissa vill kanske bara läsa det jag har att skriva om cykling och skiter fullständigt i löpning och hur mina barn sover på nätterna. Andra vill kanske fortsatt ha hela kakan. Nu har jag dock en hel del arbete att göra då endast en mindre del av mina inlägg har någon etikett, så jag måste gå tillbaka och märka alla inlägg som handlar om cykel. Löpkarriären är ganska kort så där behöver jag inte etikettera så mycket. Och om Vasaloppet ska jag börja skriva imorgon. Då är det 100 dagar kvar till Vasaloppet och jag är en av deras profilbloggare. Det hela kommer alltså starta imorgon och det är det projekt jag haft framför mig nu den senaste tiden. Ska bli riktigt kul faktiskt. Både att skriva om, och kämpa mig fram till och igenom Vasaloppet. Om ni gör som ni gör nu, och läser här på bloggens startsida även i fortsättningen, så kanske vissa inlägg då komma att kännas lite förvirrande. Då Vasaloppsdelen ska fungera lite som en nystartad blogg i bloggen. Men ni kommer nog in i det. Men det är mest för att nya läsare inte ska känna sig vilse direkt.
Jag brukar ofta skriva som om ni känner mig och vet vad jag skrivit om tidigare. Detta trots att jag varje dag får flera helt nya besökare som inte har en aning om vem jag är.
Mer om Vasaloppet och mig imorgon alltså.

1 kommentar:

  1. Jag fattar inte hur du hinner skriva så mycket :o) Grymt att du har hackat bloggen lite, skulle oxå vilja kunna redigera min blogg lite. Får kanske testa lite.

    SvaraRadera