Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-08-17

Fyrtio plus, känner mig tuff!

Hej och god morgon! 

Två dagars blogguppehåll är över och jag är tillbaka vid tangentbordet igen. Har haft lite annat att stå i plus att det var en vilodag där också så då hade jag inte mycket eget att skriva om. 

Skolstart denna vecka och här i Falun så började mina barn i skolan i måndags igen. Tvåan, nian och nian går barnen i nu. Tänk ändå att barnen växer upp så fort. Skolstart innebär också mycket på jobbet då vi kör skoltrafik och har ny tidtabell osv i kollektivtrafiken. Så dagarna rullar på. 

Sedan Cykelvasan så har jag hunnit med tre pass på två dagar. Det började redan i söndags med lite cykling på min Neo Bike i källaren. Ganska skönt ändå att köra ett pass dagen efter sådär, få köra igenom kroppen igen som var ganska stel efter all kramp jag råkade ut för. Vänstervaden kändes som en sten i söndags och i måndags. Igår var den bara öm om jag rörde vid den men jag kände inte av den annars. Så det blir bra det där. 

Igår så cyklade jag till- och från jobbet där cyklingen till jobbet blev 28,77 km och cyklingen hem från jobbet blev 101,2 km. Det blev alltså distanscykling på väg hem för att få in den där träningstiden som jag vill ha. Turen gick Bäsna-Djurås-Flottbron-Leksand-Norr Lindberg-Bjursås-Hem. Hyfsat platt för det mesta men med några rejäla backar där runt Norr Lindberg. Flottbron i Gagnef syns på bilden högst upp i detta inlägg. 

Sista tredjedelen eller så av passet så blev det ganska slitsamt med låg energinivå men det gick bra ändå. Fick se en del träd som fallit i dom lokala stormarna som var igår. 
Unnade mig några fina jordgubbar direkt jag kom hem.


Det är hög tid att cykla till jobbet igen. Vi hörs imorgon igen, ha det fint! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

Köper ni cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får ni 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
Om ni vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER

2 kommentarer:

 1. Det där med låga energinivåer skriver du om då och då, är det med avsikt du kör så? Annars hade väl cyklingen blivit lite behagligare med påfyllning av energi under tiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mats!

   Jag brukar se till så att jag har så jag klarar mig men när passet kommer direkt efter jobbet utan en riktig middag däremellan så blir det lite sämre utgångsläge.

   Radera