Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2022-08-27

COVID-bloggen dag 7

Hej och god morgon på dig! 

Ja, det är fortfarande ungefär samma visa. Ingen feber längre men supertrött, ont i halsen och ont i kroppen. Nu har Frida och Ebbah också fått COVID så vi är tre som kämpar på här hemma. Filip har gjort det enda rätta och flytt fältet till sin mamma. Ebbah har feberrekordet med 40.5. Igår förmiddag så kände jag ett klart lyft jämfört med tidigare dagar och hade plötsligt lite energi i kroppen. Himla skön känsla och jag tänkte att jag snart skulle vara helt frisk. Men jag tog igen mig lite på eftermiddagen kan vi väl säga.. 

Skulle till exempel kolla vueltan. Såg när sändningen började, kanske en minut i backen och sedan såg jag slutet av tävlingen. Resten sov jag mig igenom. Det blir inga sena kvällar direkt, jag har lagt mig redan vid nio vissa kvällar för att jag är så trött. I natt spenderade jag 10 timmar i sängen och vaknar ändå supertrött. Kollade min sömnstatus enligt klockan och appen och den säger ju att jag sover mycket men dåligt. 

Så förutom igår förmiddag så har det inte funnits mycket ork till något. Tänkte ändå när jag blev sjuk att då kan jag hinna ordna med sådant som jag annars inte hinner pga livet och träningen. Med så mycket tid hemma kan jag hinna mycket. Men så har jag inte orkat istället. 

Trodde faktiskt inte att coviden skulle bita så hårt på mig som den ändå gjorde. Å andra sidan så brukar en vanlig enkel förkylning sitta i 7-10 dagar så jag är kanske bara generellt dålig på att hantera virussjukdomar. 


Idag avgörs Bockstensturen som är sista deltävlingen i Långloppscupen. Den ENDA tävling i år som jag anmält mig i god tid till också. Kanske också den enda tävlingen där man inte kan sälja en startplats..? Så det var väl lite typiskt. För att strö lite salt i såren så skulle jag ha startnummer 1 idag och det regnar där nere. Mitt favorittävlingsväder. Jag hoppas att ni som kör får en fantastisk dag i sadeln och lite goda minnen att ta med er från tävlingen. Ska bli spännande att läsa om hur det gått sedan. 

Annars är det MTB-VM nu. Jenny kommer inte till start men Linn tog en finfin 16:e plats på XCC igår. Tilda blev 12:a i sitt lopp och i herrjuniorernas lopp så lyckades Leo bäst med en 16:e plats. 

 
Förhoppningsvis så är jag snart frisk igen och till dess så får jag njuta av all tid jag får med mina döttrar. Vi hörs snart igen, hoj! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar