Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-13

Skidor, invigning av Kårebocken, seger på Zwift och SWE-Cup i kväll!


Hej och god morgon på dig!

Gårdagen började i lugn takt med frukost, bloggskrivande och lite Vinterstudion i bakgrunden. Sedan åkte vi för att köpa ett nytt pulsband till mig, handla lite och då såg jag också att vår granne Dan hade dragit skidspår nere på Varpan. Så vi åkte hem, åt lite snabbt och begav oss ut för ett varv på sjön. 

Efter 13.5 kilometer längdskidor (det finns också en skridskobana från Bojsen Beach till Österå, längs östra sidan på sjön) så var vi redo för världscupen i cyclocross på snö. Spännande underlag och damtävlingen blev riktigt spännande den med. 



Efter middagen så begav vi oss till Gruvan där världsarvet Falun firade 20 år med att bland annat inviga nya Kårebocken. Vi har alltid haft en träbock som hälsat folk välkomna till Falun men den Kårebocken brann ner i april förra året



Efter invigningen av Kårebocken så begav jag mig ner i min egna gruva, källaren, för lite cykling. Det blev ett race i Neokyo på Zwift, kan ju vara bra att lära sig den världen också inför kommande race där. Det var en snabb bana med några kortare partier att hålla koll på. Det blev en klungspurt mellan 20 man där jag lyckades dra det längsta strået. Alltid skönt med en seger! 

Efter ett bra pass igår kväll och en god natts sömn så är kroppen redo för SWE-Cup i kväll. Vi i Team SZ Umara har vunnit två av två hittills och siktar givetvis på en tredje seger av tre. För egen del så är jag redo för att ge allt idag och spurtbenen verkar sitta där dom ska. Tre spurtpriser och en målgångsspurt väntar där flest poäng i tävlingen vinner. Loppens sänds live på YouTube i kväll:
 
Damerna startar 18:30 och herrarna startar 20:00



Tack för att ni läste dagens inlägg. Ha nu en fin start på denna vecka så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar