Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-07

Toppresultat i SWE-Cup igen!


Hej och god morgon på dig! 

Ny vecka, ny deltävling i SWE-Cup och ett till riktigt bra resultat. Efter min vilovecka förra veckan så var jag väldigt osäker på formen och tänkte att om jag lyckas komma in topp-10 så skulle det vara fantastiskt. En topp-20 hade varit väldigt bra det med. Kände ändå under loppet att jag hade rätt bra koll på grejerna och att det kändes stabilt. I den långa backen upp mot målet (typ 6 min uppför) så var det hårt men utan att helt maxa. När spurten drog igång så var jag kanske en smula sen i reaktionen men kunde ta mig fram bra och lyckades passera alla utom tre. Samuel Brännlund och Jon Werme som blev 1:a och 2:a kunde jag inte göra något åt men det var sånär att jag passerade Daniel Pinto som nu blev trea. 

I laget så blev vi nu alltså 1:a, 2:a och 4:a. Samt 18, 23, 24, 39 och 41. Alla med i förstagruppen. Vi har nu vunnit dom två första loppen och haft tre åkare topp 5 bägge gångerna så vi ligger givetvis bra med i totalen också. 

För egen del så hade jag inte alls väntat mig att vinna förra veckan. Då handlade det om spurter och idag om målbacke. Så det känns väldigt bra att kunna leverera även på denna typ av bana och efter den vecka som jag haft. Om jag har räknat rätt så delar Brännlund och jag på ledningen efter två omgångar. Kan inte bli mycket bättre än så. 

Nästa vecka är det dags för spurtpriser och poänglopp igen, det passade oss bra förra veckan så jag förmodar att vi kör bra även nästa vecka. 

Idag blir det cykling till- och från jobbet. Myggfritt, som det heter. Ska bli kul ändå så länge fingrar och tår klarar sig men det finns inga dåliga väder... Efter viloveckan förra veckan så känner jag mig redo att dra igång igen. Nu kör vi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar