Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-14

5:a på SWE-Cup!

Hej och god morgon på dig! 

Ja, igår så blev jag preliminärt femma på den tredje deltävlingen i SWE-Cup. Jag var så jäkla besviken efteråt, men med lite eftertanke så är det ju helt grymt bra att göra ett dåligt lopp och bli femma. Så jag får vara nöjd ändå med att ha minimerat förlusterna eller vad man ska säga. Tre spurtpriser och en målspurt på en i princip platt bana. Tyckte mig ha koll inför loppet på hur jag skulle placera mig, när jag skulle gasa och så vidare. 

Första spurten: Drog igång ungefär precis så som jag tänkt mig, men kom fram för fort och hamnade i spets för tidigt. Det var bara att fullfölja men jag blev passerad av fyra. 

Andra spurten: För att inte komma fram för fort så väntade jag istället och kom aldrig fram.... Ungefär samma killar längst framme igen så jag förstod att chanserna till ett toppresultat skulle vara små nu.

Tredje spurten: Tycker att jag gör en helt okej spurt efter att ha lärt mig från mina två första spurter. Nu ser ju varje spurt lite olika ut beroende på vad andra gör också. Blir fyra.

Målgången: Tycker att jag gör allt rätt men kommer ändå fram till täten för tidigt. Säger röven, backar av och drar igång igen. Rullar över linjen som besviken åtta. Tajmingen måste bara sitta bättre! 


Preliminärt så skrapade jag ihop nog med poäng för att bli femma. Det är lätt att bli fartblind när det går bra men tittar jag tillbaka på förra säsongens SWE-Cup så var jag allt från 12:a till 84:a och nu har jag blivit 1, 3 och 5:a. Kanonöppning på denna cup. Om trenden håller i sig så blir jag sjua nästa vecka men den trenden ska jag försöka bryta. Jag gillar verkligen nästa veckas bana, troligtvis är banan för lätt för ett så stort och starkt startfält men det ska bli kul ändå. 

Hade i alla fall en bra uppladdning med pannkakasmiddag och Lucia-fika! 

Körde du SWE-Cup igår och hur upplevde du ditt lopp? Skriv en kommentar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar