Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-09

Totalledning i SWE-Cup!

Hej och god morgon på dig!

Ja, efter två deltävlingar så leder jag fortsatt SWE-Cup. Jag vann första deltävlingen och nu när resultaten är klara från måndagens race så blev jag trea där. Totalledningen delar jag med Daniel Pinto som har varit tvåa i bägge racen. Trea är Jon Werme som har en femteplats och en seger. Det är tätt i täten så efter nästa lopp kan det ha blivit lite omkastningar. Sex av åtta deltävlingar ska räknas samman när cupen avslutas. 

Fem av cyklisterna som var topp-15 i senaste deltävlingen blev diskade och det tog tid att få klart resultaten. Är man topp-10 så ska man ha sin trainer som primär källa mot Zwift och man ska köra med dual recording. Så är man topp-20 så ska man egentligen ladda upp sin dual recording så går det lite smidigare för alla. Den som var 15:e över linjen i måndags blev 10:a nu när det hade städats lite. 

Teknikstrul kan man ha, det hör tyvärr till det hela med cykling som e-sport. 

Jag är givetvis supernöjd med att vara med i täten av SWE-Cup och kommer fortsätta att göra mitt bästa för att göra så bra resultat som möjligt. 

Annars så rullar det på. Efter viloveckan så har det blivit mycket cykling denna vecka. Till- och från jobbet igår. På hemvägen var det 4-5 minusgrader bara, blev riktigt svettig. Annat än dom 16-18 kallgraderna vi hade i förrgår. Det kom lite snö igår men det var mest kosmetiskt, det blev aldrig några mängder. 

Kom hem igår och Linda hade precis bakat bröd. Det satt riktigt fint då jag var hemma 18:30 och hade fått överleva på en lunchlåda och en Powerbar utöver den lilla frukosten jag åt innan jag cyklade till jobbet. Lite för lite energi in men det kompenserades under kvällen... Har väl annars gått upp 3 kilo sedan augusti men nu är det dags att stoppa det förfallet. Vinterträningen är igång! 

Idag så ska jag åtminstone köra Le Peloton och sedan får vi se vad/om det blir något mer. Vad kör du för något idag?

Ha det gott så hörs vi snart igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar