Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-21

Återtar ledningen i SWE-Cup!


Hej och god morgon på dig! 

Vi gjorde en riktigt bra laginsats på SWE-Cup igår. Offensiv körning och vi lyckades med att slänga in tre gubbar topp 10 också. Nu är inte resultaten klara men om vi går på dom preliminära resultaten så blev vi 2, 5, 8, 28, 38, 79 på gårdagens lopp. Helt grymt ju! För egen del kändes det ganska slitsamt i Legsnapper dom första gångerna upp. Till sista gången så hade det gått fort innan och det kändes faktiskt bra. Jag kunde gå med över krönet och satt med till målgången. Ett par gubbar loss sista 2 km, en cyklist drog en långrökare men vi lyckades hämta in alla lagom till linjen skulle korsas. 

Jag fick till en bra spurt och blev tvåa, vilket om jag inte tappat huvudräkningen helt borde göra så att jag återigen övertar ledningen i SWE-Cup. Helt grym första halva av SWE-Cup kan alltså läggas till handlingarna. 

I förrgår så arrangerade cykelförbundet en tävling på kommande VM-banan, "en chans att visa upp sig" inför kommande VM om man var intresserad av uttagningen. Där lyckades jag vara först att korsa mållinjen. Så det har varit en minst sagt bra Zwift-höst. 

Idag ska nog förbundet spika VM-truppen och imorgon klockan 08:00 är planen att göra den officiell. Jag tror ju att dom åtminstone kommer att nämna mig i snacket men det finns många starka svenska cyklister på Zwift och bara två platser för herrarna. Vilka det än blir så kommer det att bli två riktigt starka cyklister, den saken är säker. 


Jag kom inte iväg till Jenny Rissveds cykling till Norrköping i helgen, behövde sova och gjorde det istället. Välbehövligt minst sagt. Det blev ju en succé såg jag då gänget klarade cyklingen bra och totalt samlades över 400.000 ihop. 

Vi hade ändå en skön helg med julpyntning, bakning, aktiviteter på ridklubben med mera. 


Siroko har utökat sitt sortiment och har nu lite allt möjligt. Oavsett om ni cyklar, går på gym eller hänger i skidbacken. Special-priser via min samarbets-länk ger 10% extra rabatt även på redan nedsatta priser. Passa på att köpa något fint till dig eller någon du känner:  https://srko.co/henrikoijer


Dags att åka till jobbet här, på återhörande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar