Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-12

Vinterlandskap, marknader och över 1000 watt i 15 sekunder!


Hej och god morgon på dig! 

Vinterlandskapet är verkligen här. Tyvärr så vänder det till plus redan imorgon så det gäller att njuta av vita träd idag och det ska vi försöka göra. 


Vi var till Sågmyra igår för att kika lite i Sågmyra byggnadsvård och kökshandel, där fanns det ganska mycket som Linda skulle vilja lägga beslag på. Vi hann med en sittning på caféet också. Det har gjorts om där sedan jag var där senast. Ett litet lyft och värt ett besök. Det stod fikabuffé på en skylt där också och sådant borde jag utforska mer....

Efter besöket i Sågmyra så drog vi vidare till Rättvik och deras julmarknad på Storgatan. Åt en bakad potatis med skagenröra på Fricks konditori. 

På eftermiddagen så var vi hemma igen. Jag körde The P Race på Zwift och gjorde några utbrytningsförsök. Kände mig lite punktmarkerad av svenskarna i loppet men de hade kanske koll på mig och ville vara med när jag stack. När jag hade försökt några gånger under första halvan så insåg jag att det såg mörkt ut att lyckas med någon längre utbrytning. Dubbel draft är inget som gynnar utbrytare mot en klunga som liksom driver sig själv. Så jag slog om till att ta det lugnt och ladda för spurten. 
Testade lite annat spurtupplägg och blev tvåa. Över 1000 watt i 15 sekunder var en bra siffra så benen är nog redo för spurtkalas på morgondagens SWE-Cup. 

På kvällen så åt vi gott med bekanta på BASTA. Mycket trevligt och gott, i vanlig ordning. 
 
 
Idag blir det snöcross på världscupen från italienska alperna, det vill ni inte missa! Damerna startar 13:30 och herrarna 15:00:




Ha en härlig söndag så hörs vi snart igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar