Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2021-12-11

Änglaspel och AW!


Hej och god morgon på dig!

Äntligen helg och jag har sovit som en stock. Välbehövligt då det blivit lite dåligt med den varan i veckan. 
 
Idag vräker snön ner, igen. Vi har verkligen fått snö nu dessa dagar och allt blir så fint. Vi ska åka till Sågmyra och Rättvik idag för att titta på lampor och julmarknad. Det blir fint med en utflykt i vinterlandskapet. Fortsätter det såhär så har vi snart skidspår både här och där. Än så länge kan man åka på Lugnet och vid Pumpen i Korsnäs. Med lite tur så tar kommande dagars plusgrader inte allt för hårt på snötäcket. 

Filip har senaste åren tagit egna initiativ till Öijer Arena, alltså vår lilla skridskbana på gården som jag gjorde förr. Så han har ställt upp en liten sarg, lagt presenning och spolat en del för att få till en is. Härligt att se honom kämpa på med det och att han gör det på eget initiativ.



Igår körde jag SZ AW Party by SZR men utan att göra något riktigt bra av det. Rullade i mål som 24:a, besviken över insatsen men ändå kul att snacka- och tävla med grabbarna. Ett numera givet inslag i mina träningsveckor. På bilden gjorde jag ett försök till att höja farten och få lite gas i gruppen men hamnade istället ensam framför den.. Kul ändå att sprätta lite.
 
Imorgon vill ni inte missa sändningarna från världscupen i cyclocross. Den går i italienska alperna och man har plogar fram en bana i snön. Det kan bli spektakulärt och ett intressant drag att medvetet göra en snö-cross. 

Ha nu en fantastisk helg, det tänker vi ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar