Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-03

Video från Hackmora MTB-Uphill

Hej och god morgon!

Dan före doppareda'n idag. På riktigt också eftersom kanelbullar passar ypperligt att doppa. Så imorgon kommer alltså en av årets stora högtider. Jag är laddad, är du?

Dagen idag består av att jag alldeles strax ska dra iväg till dagis och sedan jobb. Sedan när jag kommer tillbaka till residensstaden Falun så ska det ätas middag och sedan så åker vi till Leksand för att se Leksands IF vinna mot Vita Hästen. Frida, Ebbah, Filip och jag. Hoppas att hon håller ut, Frida. Tänkte att hon får åka dit iklädd nattlinne och sedan kan hon ju somna i bilen hem.

Igår när jag kollade på internet så fann jag att Per Kumlin som ju var här uppe och körde Hackmora MTB-Uphill också hade filmat och lagt ut filmen från sitt lopp. Kul med fler som filmar lopp och lägger ut! Det är ju kul att få se sig själv också, det ska jag inte sticka under stolen med. När och hur mycket jag snorar till exempel....

Eftersom jag själv valde att inte filma loppet så passar det ju bra att dela Pers video istället. Vill ni hålla koll på mig så kan jag rekommendera dessa tider:
Efter 4:14 dyker jag upp.
Efter 5:36 så får man se min rumpa lite mer.
Efter 9:50 blir det åter fokus på mig.
På 10:22 så får jag ett riktigt fint bakhjulssläpp, ska ni se något av videon så kolla det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar