Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-05

En dag med Hello Kitty och tävlingar på bloggen

Hej och god morgon på er!

Idag ser det ut att kunna bli stunder med solsken, precis som det faktiskt också var igår. Härligt med lite ljus på dagarna! Jag tyckte det kändes som ett par veckor nästan utan att se solen så det är efterlängtat. Lite kallt dock med bara tre grader varmt nu på morgonen, men det blir väl bättre snart.

Jag har ju varit förkyld sedan i söndags, tycker väl ändå att det känns som om det går åt rätt håll med den där förkylningen nu. Ändå sjukt bra tajming att bli sjuk på. Första dagen av min viloperiod efter säsongen. Istället så har nu Frida blivit sjuk, vet inte om det är jag eller någon på dagis som smittat henne men vi är hemma idag. Så det blir väl Hello Kitty för hela slanten skulle jag tro.

Funderar på att ha en liten tävling i bloggen senare idag, jag hade ju ganska ofta tävlingar förr men har tappat det lite. Men visst var det väl kul med tävlingar? Adventskalendern var ju också ett uppskattat inslag som tagit en paus ett par säsonger. Kanske också den ska göra comeback i år, vad säger ni?

4 kommentarer: