Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-21

Hockey, sjukstuga och en bra kart-app

Dab!

Idag började vi dagen flera gånger i natt egentligen. Två sjuka tjejer hemma och en grabb med växtvärk. När vi sedan vaknade igen i morse så var väl inte alla sådär jättepigga direkt. Efter en härlig frukoststund så var det dags för Filips hockeymatch i svinkalla Halltec Arena på Lugnet. Jäklar så kallt det är där. Filips lag mötte Skogsbo och fick åka hem med 1-9, glad grabb ändå givetvis eftersom det är så kul med hockey. Frida som hade hosta i natt var rätt gnällig idag och jag tänkte väl att det var för att hon varit vaken i omgångar under natten. Visade sig att hon, precis som sin syster hade feber. Bägge tjejerna la sig tidigt i kväll och slocknade snabbt.

Efter hockeyn så käkade vi tacos, kollade på tapeter, krattade gården och klippte gräset. Filip och jag spelade lite innebandy på gården samtidigt som Linda fixade indisk mat. Linda och jag skulle ha ätit det för några dagar sedan men då hade restaurangen stängt ett par dagar visade det sig. Så nu åt vi indiskt hemma istället, supergott var det.

Jag är faktiskt rätt trött nu och känner väl av att det varit en dag med lite sömn, sjuka barn och en del pyssel.

Avslutningsvis så vill jag tipsa om en app jag laddat hem idag, har inte testat den så mycket än men den ser riktigt lovande ut. Den heter Sverige Topo Kartan. Äntligen så kan jag cykla vilse och sedan se på kartan vart jag är och var stigarna i närheten finns.
Ska bli jättekul att testa denna ute på fält någon gång snart...

1 kommentar:

 1. Jag har testat många appar och tyvärr har jag inte hittat en son har alla stigar. De jag använder som jag tycker du ska testa. Opencyclingmap tycker jag är bäst men Lokalsinne har stigar som inte Opencyclingmap har. Det absolut bästa verktyget för att hitta nya stigar är helt klart Strava Heat Map som du säkert har koll på.

  Strava Heat Map
  https://labs.strava.com/heatmap/#11/15.79628/60.50763/blue/bike  Lokalsinne
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.deepcoldsoft.lokalsinne

  OCM MULTIMAP CYCLINGMAP
  https://play.google.com/store/apps/details?id=de.scriptbase.ocm

  SvaraRadera