Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-23

Uppe före tuppen...


Hej och god morgon alla morgonpigga stackare!

Idag var det tidig uppstigning på Gamla Grycksbovägen. Linda som varit här några dagar flyger ner till Skåneland nu på morgonen så jag har lämnat av henne på flygplatsen innan jag skarvar vidare till jobbet. Man vill ju inte sova bort hela dagen osv.

Knappt stel alls efter gårdagens test på fem kilometer löpning. Tolkar det ändå som att kroppen på något vis börjar vänja sig vid kutandet. förra året när jag testade att springa så var ju benen förstörda i en vecka efteråt. Det här med kontinuitet är ju bevisat det som fungerar bäst om man vill bli bättre på något. Lite stel i vänster vad och öm i en tå på höger fot, annars är jag i nyskick!

Än så länge så har jag fått ihop 15 timmar och 49 minuter träning denna vilomånad. Varav 5 timmar och 31 minuter bestått av löpning. Det är ju inte många timmar som jag sprungit ändå, men det sliter ju också så mycket mer än vad cyklingen gör.. Har heller inga ambitioner om att träna mycket, utan gör det mer när jag känner för det och att springa är ett sätt för mig att hålla igång och motiverad, utan att slösa på cykelmotivationen™.

5 timmar och 31 minuter löpning i oktober 2017 alltså. Totalt sedan jag började logga min träning på Garmin Connect i december 2010 så har jag sprungit 4 timmar och 53 minuter innan oktober 2017. Så ni förstår kanske att jag inte är någon van löpare...

2 kommentarer:

  1. Hade väl varit dubbla tiden om man räknar in Maran du gjorde fram och tillbaka till Grycksbo eller vad det var 2009..?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det stämmer. Det var hösten 2009 som jag ägnade mig åt sådana dumheter. ☺️

      Radera