Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-30

Hempendling och god vetelängd

Hej och god kväll!

Exakt hur trötta är ni på en skala angående mina inledningar på bloggen som nästan alltid är: "hej och god..."? Kreativiteten är inte alltid på topp och det är ändå trevligt att hälsa tycker jag.

Eftersom jag cyklade till jobbet så cyklade jag också hem, det är givetvis ingen självklarhet men för det mesta så innebär cykling till jobb också att jag cyklar hem. I morse satte jag förresten igång inbrottslarmet på jobbet, jäklar vad högt det lät...

Eftersom cyklingen till jobbet var av det lugnare slaget så såg jag till att ta i på hemvägen. Inte fullt ös medvetslös, men ändå så att det var lite ansträngande. Fick ihop 48 minuter på 85% av max vilket var gött. Såg ett par hjortar och när jag trodde att jag hade en cyklist framför mig att jaga ikapp så visade det sig vara Jonas Djurback som stannat på grusvägen för att han precis hade sett en älg. Jag vände om när jag såg att det var Jonas som stod där och så tog vi sällskap hem till Falun.

Där framme står Jonas och spanar älg.

Glad kille i vinterkeps.

När jag kom hem så hade Linda bakat en jättestor vetelängd, så nu har jag kalorikompenserat för träningen också. Viktigt att hålla balans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar