Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-23

Snabb mat

Hej och god kväll!

Det har blivit en hemmakväll med tre sjuka barn idag, den ena mer sjuk än den andra. Den sjukaste äter i princip ingenting heller så den fick välja middag. I hopp om att det skulle slinka ner lite energi. Det blev Max-burgare på önskelistan så övriga barn fick mat från samma ställe. 
Själv så äter jag faktiskt inte sådant speciellt ofta längre. Allt är ju relativt, men jag äter det mycket mer sällan nu för tiden än för något år sedan. Idag åt jag faktiskt inte heller något därifrån, utan fixade lite snabb mat till mig själv istället.

Max, när sjuka barn själva får välja.

Till mig själv så slängde jag ihop en Taco-pizza med resterna från lördagstacosen, inspirerad av Linda. Ett snabbt och enkelt sätt att få i sig lite rester på.

Lite eldmys på kvällen för feberfrossande barn.

Lite drygt en vecka kvar på vilomånaden nu och det blir nog inte många minuters träning dom närmsta dagarna. Ingen stress och ingen panik. För löpningens skull är det givetvis bäst att hålla igång lite men det kan vara skönt att ta det lugnt. Jag behöver stunder med lugn och ro också. Att pyssla om sjuka barn och elda lite i öppna spisen. Imorgon ska vi läsa bok och titta på film, det blir bra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar