Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-25

Sprang till affär'n

Godkväll!

Ännu en dag i sjukstugan lider mot sitt slut. Alltså tre sjuka barn är ändå tre sjuka barn, det kan jag ju konstatera. Visst borde det väl vara som så att Försäkringskassan betalar ut tre gånger så mycket pengar till mig denna gång?! Om det är svårt att få något gjort när man är hemma med ett sjukt barn så är det givetvis ännu svårare med tre sjuka. Det blir inte många knop, helt enkelt.

Det har ändå funnits ett visst träningssug hos mig, senast jag tränade var ju när jag sprang mitt 5 km test i söndags. Eftersom jag skulle till affären idag så slog jag två flugor i en smäll och sprang dit med Frida i löparvagnen nu på kvällen. Fick på så vis ihop 5.66 kilometer i ett 4.50-tempo. Alltså bara 27:18 i träningstid och dessutom med ett långt uppehåll halvvägs för att jag gick runt i affären och handlade. Men lite träning är bättre än ingen träning!

Färdigkutad.

Hade en liten prinsessa här hemma idag.

Lite Playstation med Filip. NHL Legacy är det vi spelar och igår vann han fyra raka matcher. Idag gick det dock lite bättre och jag vann en och förlorade bara den tredje och avgörande med 2-3. Fattar inte hur det går till, men det är helt omöjligt att ta av honom pucken och när han bara nuddar mina spelare så tappar dom pucken. Är en rätt kass förlorare på TV-spel, men idag höll jag i alla fall ihop hyfsat. Det gäller ju att inte lära barnen sina dåliga beteenden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar