Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-18

Lite bättre idag!


Hej och god morgon!

Det här låter ju lite för bra för att vara sant, så ni får ju tro på det om ni vill. Men vänster baksida lår känns faktiskt bättre idag. Det trodde jag inte igår kväll när jag bloggade. Det måste väl vara första gången i världshistorien som någon får mindre ont i benen dagen efter en löptur?

Har dock fått en blånagel efter gårdagens runda, så allt är inte bara solsken och gräddtårta.

En annan sak som jag skakade hand med Linda om där för någon vecka sedan var ju att inte äta godis. Det har nu gått tre veckor utan en enda godisbit och jag är lätt i kroppen. Igår var det faktiskt en kollega som sa att den nog hade gått ner i vikt sedan jag slutade äta godis. Där ser man hur stor inverkan miljön har på ens hälsa... Kanske borde jag låta bli att äta godis även framöver, eller åtminstone i andras sällskap.

Eftersom löpningen går sådär så får jag hoppas att min låga vikt hjälper mig till en bra tid på milen istället. Jag har nämligen läst på INTERNET att man  på en kilometer löpning kapar 2-3 sekunder per kilo man går ner. Eftersom jag nu är nästan 2 kilo lättare än senast jag sprang en mil på tid så borde jag kapa ungefär 5 sekunder per kilometer i tio kilometer. Alltså 50 sekunder. Då jag sprang på 41.36 senast jag provade så borde jag alltså vara nere på 40.46 utan att ha tränat bättre eller förberett mig bättre. Så jag tänker att med en tävlingsförberedelse så borde jag kunna kapa 50 sekunder till och då är jag nere på 39.56. Ni ser, jag har redan klarat milen under 40 och det utan att ens byta om!

Nu blir det en skoj arbetsdag, vi hörs i kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar