Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-10-09

Min första cykeltröja


Hej och god morgon!

Äntligen måndag, ny vecka och nya möjligheter! Mörkt, kallt, bilköer och en hel arbetsvecka framför mig. Så himla skönt!

Igår var vi ju som sagt en hel del i garaget och där finns en del klenoder. Bland annat tröjan som syns ovan, det är min första cykeltröja någonsin. Borde vara från typ 1997-ish. Gul med röd text, frågor på det? Minns att dom hade utförsäljning på Cykel & Fjäll av sina tröjor, så dom kostade bara 150:-. Fick den för en jämn hundring minns jag också. Kände mig som en sådan där sponsrad team-åkare nästan när jag fick butikströjan så billigt.

Det fanns givetvis en del gamla Falu CK-kläder, mycket av det slängde jag då resåren liksom knastrade. Massor av ledartröjor från när jag arrangerade CX-Cupen också. Men dom har ni väl sett förut? En blå Team Dalarna-tröja också, men den borde jag kanske ha lämnat tillbaka där typ 2008, så den kan jag inte visa i bloggen...

Här är en ledartröja från 2006 och min andra vinst i karriären. Abbas Touren i Torsby, arrangerades av Harold Abbas som nu är mannen bakom http://mtbsweden.com/. Det var ett etapplopp på två etapper. Oscar Ekstam, Mikael Flockhart och jag var snabbast dag ett. Jag var rätt säker på att dom två bara skulle köra dag ett och jag och Oscar körde båda två i Falu CK. Oscar var spurtsnabbast och vi såg till så han vann första etappen. Dag två var varken Oscar eller Micke kvar så jag visste att jag hade bra läge att vinna totalt. Efter att jag blivit av med ett par norrmän så kunde jag vinna den andra etappen och också totalt.

Har ni kvar er första cykeltröja, eller kanske någon annan tröja som betyder lite extra mycket? Skriv en kommentar och berätta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar