2017-02-19

Cykling, pulkabacke, skridskor, bada isvak, kolla på innebandy och rekordförsök

Linda drog ut på morgonen för lite cykling i härliga Dalarna.

Hej och god förmiddag!

Ny dag med nya möjligheter och taktiken är klar; trötta ut barnen. Igår slocknade dom på ca: 1½ sekund vid läggdags efter en dag med aktiviteter. Det började med att Linda drog ut på en cykeltur, jag tog med Frida till affären för en storhandling och övriga barn gick till den lokala pulkabacken.
När vi återvände till huset så blev det en lunch följt av skridskoinventering och promenad ner till sjön. Där åktes det skridskor!

Axel testar att flyga, foto: Linda.

Hela gänget och Gullnäsgården i bakgrunden.

Tjejor.

Barnen har ju tjatat ett tag på att få bada isvak efter att jag "hotat" med att låta dom bada isvak för någon vinter sedan. Eftersom vår mäktiga vintersportarena nere på sjön innehåller skridskobana, plogad bana för långfärdsskridskor, skidspår och även isvak så fick dom sin dröm uppfylld igår. Filip modigast, men även andra barn fick känna på det uppfriskande vattnet.

På kvällen så var vi upp till Jalas arena vid Lugnet och kollade på IBF Falun - Storvreta. Med fem barn på en innebandymatch blir det inte tråkigt i alla fall och vi fick se hela 18 mål. Tyvärr var 11 av dom målen Storvretas. Falun ledde faktiskt med 6-3 halvvägs in i matchen, men sedan gjorde Storvreta sju raka mål...

Barnen var som sagt inte svårvaggade på kvällen och jag satt nere i källaren för att försöka slå nytt rekord på 2x20. Det gick tyvärr inte, men samtidigt så kände jag att det inte är långt borta. Det kan nog bli något mer rekord innan vinterträningen är över alltså.

Idag siktar vi på Runn Winter Week och Runndagarna, sedan lunch och på eftermiddagen ska vi vuxna försöka få till en cykeltur. Vi hörs lite senare, kanske redan i kväll?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar