Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2017-02-10

Ny kamera, ridtorsdag och Kompiskampen-fail

Säg hej till min nya stora vän! Jag har ju länge funderat på att skaffa en bra kamera, har ju varit fotointresserad väldigt länge men liksom inte tagit något riktigt steg i det intresset. Men så i höstas så bestämde jag mig för att det är dags nu. Så jag sökte länge och väl efter en kamera som skulle passa mina önskemål. Hittade dock ingen klockren på väldigt länge, innan jag lite plötsligt bara fann den. Jag älskar när jag hittar saker vars specifikation bara stämmer överens med mina önskemål på det där viset, så jag bestämde mig

Nu i tisdags så var jag ju till Stockholm med jobbet och passade då på att springa in till Scandinavian Photo. Där fick jag snabb och bra hjälp av Carina med att få fram det jag ville ha. Objektivet på kameran fanns dock inte hemma på tisdagen, men Carina/Scandinavian Photo trollade lite med knäna så ett objektiv levererades från Bankeryd till Sveavägen i Stockholm till lunch dagen därpå. Så jag hann dit precis innan det var dags att springa vidare till tåget mot Falun. Stort tack för hjälpen! 

Min första digitalkamera var en Sony och jag har ju i många år samarbetat med Sony gällande mobiltelefoner. Att det blev en Sony nu har dock ingenting med det att göra, jag kollade på kameror från dom flesta märken, men det var denna som hade det jag ville ha. Jag är ganska så säker på att min nya kamera och jag kommer trivas bra tillsammans. Än så länge så lär jag mig mest alla funktioner och testar mig fram, förhoppningsvis så kommer några bra bilder också framöver men tills vidare så kan ni i alla fall få bilder av lite bättre kvalitet i bloggen. Som Magnus såg i gårdagens inlägg.

Frida halvligger på köksbordet och spretar lite med fingrarna..

Ebbah på favoritsysselsättningen igår.

Här sitter en besviken och stum gubbe. Foto: Linda.

Igår så körde Linda Kompiskampen och höjde sig mot tidigare försök. Efter att Linda kört klart så stack jag ner i källaren för att försöka höja mig jag med. Det började ju bra, så att säga. Sedan så blev det plötsligt väldigt jobbigt och efter 11:35 gav jag upp. Jag hade då kört riktigt bra med watt dit, men det hjälper ju inte om man inte ror hem det, så att säga. Så det lär bli nytt försök på Kompiskampen snart igen!

Kul...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar