2016-07-01

Gårdagen och en hemlig skada

Hej bloggläsare!

Ni undrar förstås vad jag gjorde igår, efter Le Peloton där på morgonen?!

Jo, men alltså när familjen vaknat till liv ordentligt så tog Frida och jag bussen ner till stan. Sedan så GICK vi en kilometer för att hämta hem bilen som Ronya ställt där igår. Imponerad över Frida som gick så pass långt utan gnäll. Hon är ju ändå bara 1½ år lilltjejen. Men det är nästan alltid glatt humör på den tösabiten.


Ni som har den goda smaken att följa mig på Twitter såg denna video redan igår (på med ljudet!):


När vi kom hem igen så blev det lunch och sedan tog jag med familjens tre yngsta till Dössberget för att kika på djur och äta glass:

Hade väl ett litet hopp om att Frida skulle sova när vi var på Dössberget, för det behövde hon. Speciellt eftersom vi sedan åkte raka vägen till vårdcentralen (BVC) för vaccinering +ANNAT. Givetvis så somnade hon först i bilen ungefär en kvart från BVC. Normalt sett så vilar hon 1-2 timmar på dagen men nu blev det 20 minuter. Vaknade och var väl inte jätteglad över att inte få sova klart plus vakna på en vårdcentral med en främmande människa. Men strax efter vaccinet så blev hon nöjd tjej igen.

Vi kom hem och det var sen eftermiddag. Jag var trött som en gris och kanske blundade ett par sekunder i soffan innan det var dags att leverera middag åt barnen. Pannkaka!

Frida gick sedan och la sig relativt tidigt, trött givetvis efter en intensiv dag och kort vila.

En annan grej med gårdagen är att jag har fått ont i mitt högra knä. Var rejält öm och stel när jag vaknade igår och skulle köra Le Peloton. Tänkte att det säkert skulle släppa när jag kommit igång lite och när jag cyklade så tog det inte många minuter innan det försvann. Men efter cyklingen sedan så började det växa fram mer och mer ju längre dagen gick.
Jag har ju inte ramlat och slagit i knät, så det lär väl vara någon form av snedbelastning/överansträngning. Borde gå över på några dagar om jag skulle vila. Nu ska jag ju istället köra väckningspass imorgon och Ränneslättsturen på söndag, men det känns inte som något livshotande heller. Det där ordnar sig.

Idag ska jag försöka ta mig tid till att fixa lite med cykeln inför helgen och förbereda lite inför avresan. Ronyas semester är slut nu så hon är på jobbet idag men jag ska nog kunna överleva även detta. Vi hörs lite senare, nu ska jag halta vidare...

3 kommentarer:

  1. Varför såg jag aldrig djuren när jag tränade på Dössberget? :(

    SvaraRadera
  2. Även jag har fått oförtjänt ont i båda knäna faktiskt. Tur i oturen så kan jag cykla helt utan bekymmer men springa är omöjligt och det gör ont när jag går. På insidan knät sitter det för mig, läkaren jag var hos var övertygad om att roten till den onda satt i ryggen, sned och vind var jag vilket rättades till. Får se hur det utvecklas....

    SvaraRadera