2016-07-25

Mer Engelbrektsturen

Täten, Freddy Johansson och så jag på toppen av första backen i Klackberg igår.

Godmorgon cykelvänner!

Ja, jag filmade loppet igår och ja, jag fick med hela loppet! Kameran signalerade dock att batteriet var sopslut en bit före mål så jag fick ligga på hela vägen in i mål även om min placering då kändes ganska klar. Allt för er skull, givetvis!

1765 bilder från tävlingen finns nu här. Jag fastnade också på bild:
Bergspriset, passering Klackberg ungefär halvvägs in i loppet och så målgången.

Happyride var också på plats med en fotograf så en himla massa bilder lär väl dyka upp här inom kort.

Kul att träffa er igår också, flera stycken som kom fram och växlade några ord!

Den här säsongen har kanske inte riktigt gått som jag hoppats på förhand, men nu har jag kvitterat till 3-3 i "matcher" mot klubbkamrat Jonatan Steen och faktiskt tillfälligt tagit mig upp till 15:e plats totalt i cupen. Nu väntar Finnmarksturen om knappt två veckor, bara att ladda om benen och hoppas på fortsatt positiv utveckling!

Det tog ganska lång tid att sortera alla tankar igår kväll, så jag somnade sent. Är trött som en som är trött just nu men det är dags att dra till jobbet. Först ska barnen dessutom lämnas på fritids/dagis. Dags att ta tag i det här nu... Apropå jobb så hintade jag på Instagram om att jag skulle vilja ha ett nytt jobb som skulle innefatta att jag skulle kunna cykla jämt. Fick faktiskt ett mejl och ett meddelande på instagram som rörde nya jobb/jobbuppdrag. Det ena var faktiskt också cykelrelaterat. Kul det här med sociala medier!

1 kommentar: