2016-07-29

Samir & Viktor

Ebbah kom till mitt jobb idag och spenderade en del tid där. När vi skulle därifrån så tipsade Ronya via SMS om att Ebbahs idoler Samir & Viktor spelade på Rommetravet lite senare under dagen. Jag berättade inte för Ebbah om det men föreslog lite mat efter jobbet, hon fick välja och valde mat på IKEA.

När vi åkte mot travbanan så sa hon att "det känns som om vi åker mot Säter", vilket man gör om man kommer från Borlänge. Hon trodde ju att vi skulle åka hem och handla efter middagen. Sen åkte vi in mot travet och då såg hon att det var hästtävling på gång och ville se den.

När vi närmade oss parkeringen så såg hon en bild på Samir & Viktor och blev till sig och sa; "tänk om dom är här!!!". Så då avslöjade jag att det var därför vi var där, hon blev helt överlycklig!

Nöjd tjej i publikhavet.

Viktor och Samir!

Dags för Groupie.

Efter spelningen så var det autografskrivning och Ebbah har nu deras autografer på både en T-shirt och en affisch.

Fyra nöjdingar poserandes för kameran.

Nöjd tjej.

Ah, just det. Det var en sådan där hästtävling där också. Midnattstravet på Romme travbana, Dalatravet.

Efteråt så åkte vi och handlade för helgen och nu är vi väldigt nöjda med dagens båda två men samtidigt väldigt trötta. Min stela högervad blev inte bättre av att göra tåhävningar med Ebbah på axlarna heller... Nåväl, minnen för livet får kosta lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar