Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-02-20

Vad gjorde jag på Mallorca med Merida?

Hej hej bloggen!

Jag tycker inte att jag tidigare har behövt förklara allt jag gör här i bloggen, utan försöker leva ett cykligt liv och kanske inspirera någon annan att hålla på med denna fantastiska sport. Resan till Mallorca och skrivandet om Merida har dock gjort att jag fått en del frågor från flera olika håll så det är väl lika bra att skriva ner det så ni förstår.

Många har funderat på om jag ska åka Merida nästa år, men så är det inte. Jag funderar ibland på att göra bloggen till något som inte fokuserar lika mycket på mig och min cykling, utan mer på cykling i allmänhet. Kanske med en personlig touch, men inte lika mycket "Hej, det här åt jag till frukost idag". Jag skulle gärna resa runt hela jorden för att prova på cykling på fler platser, skulle hemskt gärna testa alla möjliga cyklar i alla möjliga och omöjliga miljöer.

Merida har varje år ett Press Camp där man presenterar sina topp-cyklar och sponsrade åkare/lag. Se det lite som en cykelmässa med bara ett varumärke. I år valde man att bjuda in en bloggare bland dom ungefär 150 pressrepresentanterna, och det blev jag. Så jag var inte där i egenskap av cyklist, utan någon som skriver om cykel.

Bara för att jag åker Bianchi och har ett samarbete med dom, så betyder det ju inte att jag inte kan skriva om andra märken. Tänk om jag skulle åka till en cykelmässa till exempel och sedan bara skriva om Bianchi, det skulle väl bli ganska trist? Jag vill försöka vara ganska objektiv i bloggen och inte slänga på er allt för mycket säljsnack, även om det givetvis är lättare att skriva om varumärken som jag samarbetar med eftersom jag alltid hålls uppdaterad på det som händer hos respektive samarbetspartner.

Så. Jag är kvar på Bianchi, men skriver gärna om allt möjligt som har med cykel att göra.

19 kommentarer:

 1. Gillar din cykelblogg jättemycket, just för att du skriver så öppet och om både ditt liv som cyklist och att du även är en småbarnspappa ned allt vad det innebär. Det ger en kul och naturlig prägel på din blogg. Kämpa på :)

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående, och du inspirerar åtminstone mig. Jag hittade cyklingen ganska sent i livet, och nu tycker jag att det är bland det roligaste som finns. Skönt med din personliga twist, ändra inget. Jag har inga problem med din frukost :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med Magnus och Jimmy. Förändra inget på bloggen och jag har inte heller något emot att se vad du åt för frukost :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det luktar frukostinlägg imorgon bitti. :)

   Radera
 4. jag har problem med o se allt godis du äter-sätter sig på magen för mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, jag är ändå dålig på att posta godisbilder. Har nog ätit 3-4 hg/dag nu i tre dagars tid. Det är okej att äta godis, om man mår bra av det och använder energin man stoppar i sig.

   Radera
 5. Detta är den enda bloggen som jag kollar flera gånger per dag för att se om något nytt dykt upp.
  Tycker det är en perfekt blandning av vardagsliv och elitcyklist.
  Keep up the good work.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, då borde jag kanske uppdatera fler gånger än två per dag då? :)

   Radera
 6. Du får åka och skriva om vad du vill för mig. Bara du håller reda på det själv! Men blanda inte Merida och Bianchikläder på kroppen samtidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl knappt så jag kommer ihåg vad jag skrivit, tur att allt finns sparat så att jag kan gå tillbaka och kolla.

   Nä, någon måtta på roligheterna får det ju lov att vara.

   Radera
 7. Jag gillar din blogg för att du skriver öppet, din blandning av cykel och vardagen. Bloggen känns reko på nåt sätt, inget tillgjort eller laddat med massor av reklam som man får ana sig fram till att det är just reklam.

  Du inspirerar och så är du tamtetusan världsbäst på att ta cykelkort i farten, bloggarnas okrönte bildkonung, eller nåt.

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tjejer!

   Bra bilder är ju a och o i bloggandets värld. Jag har tränat på cyklande fotografering i över 10 år nu, övning ger färdighet. :)

   Radera
 8. "så betyder det ju inte att jag kan skriva om andra märken."

  =)

  SvaraRadera
 9. kul att cykelbranschen kommit så pass långt att man också bjuder in bloggare. heja!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som om cykelbranschen bubblar lite nu och snart kommer explodera, här finns det just nu enkla medel att inom kort nå väldigt många.

   Radera