Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-02-24

Inställd morgondistans

Igår kom Ronya på att hon skulle jobba också idag. 8-17, vilket givetvis är sämsta tänkbara tid för mig eftersom jag så gärna vill köra distans klockan 9 på söndagar. Söndagsdistansen är veckans cykelhöjdpunkt för mig. Får då göra något jag älskar, uppleva vårt landskap på bästa möjliga vis och detta tillsammans med vänner och bekanta. Även om Monarken är väldigt effektiv och ger ett värdefullt kvitto för varje pass så är det ju ute jag vill cykla. Men, nu är det ju bara att gilla läget just idag. Jobba bör man.
Det är så här det ska vara

Nu är Mars månad inte långt borta, det börjar bli dags att skruva upp allt som har med träning att göra inför den stundande säsongen. Vet inte riktigt hur jag ska göra med dagens träning. Skulle kunna köra 3 timmar på monarken, men det är inte speciellt kul och inte heller speciellt schysst mot barnen. Ett annat alternativ är att sticka ut på distans klockan 18 i kväll, inte heller alltid så roligt.
Ett stabilt alternativ är ju Monark-intervaller av någon typ. Men då jag har kört intervaller på Monarken tisdag, torsdag, fredag och lördag denna vecka så hade det ju varit gött att avrunda veckan med lite utecykling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar