Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-02-09

Dagen har gått i ett

Efter en tvåminutersfrukost så var det presentation av Merida Norge, Sverige och lite om Merida internationellt. Här presenteras deras norska landsvägslag, Joker Merida.

På eftermiddagen fanns det tid för lite cykling, jag åkte i en grupp på ca: 6 cyklister där Magnus Darvell var guide. När vi kom till bergen och dom skulle fika så rullade jag vidare för att ta en liten avstickare till Sa Calobra. Jag visste att det kunde bli tight med tid så jag fick väldigt mycket hårdkörning idag. Många minuter på tävlingsfart. Bra pass. Bussarna som skulle gå till presentationen av Lampre-Merida gick mellan 17:30 och 18:00. Jag kom in på hotellrummet 17:57, slet av mig alla cykelkläder, kissade, duschade, klädde på mig och fick med mig allt innan jag lämnade rummet 18:02. Hann med sista bussen med ganska god marginal ändå, men benen har gjort ont i kväll.

Middagen jag åt till presentationen var KÖTT. Och lite potatis och en skvätt aioli.

Nu sovdags. Imorgon är det presentation av cyklarna följt av cykling efter lunch och sedan vankas det stormiddag där man ska vara lite finklädd på kvällen. Kan bli intressant. Jag har så mycket mer material från dagen givetivs, men det får bli när jag har mer tid. Nu ska jag sova då JAG ska bli intervjuad kl. 8 imorgon bitti. God natt!

1 kommentar:

  1. Så fint, fotat en träningskompis med ser ja :) ha så kul i helgen. Men stora frågan: Hur kommer det sig att du är där?

    SvaraRadera