Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-02-11

Liket lever!

Efter allt för många timmar på hotellrummet så kände jag mig idag pigg nog för att lämna stället. Skulle ut och leta lämplig föda samt röra lite på mig. Magen är väl fortfarande inte bra, men febern tycks vara borta och jag har mer energi. Igår kväll orkade jag inte öppna skruvkorken på vattenflaskan till exempel, då var jag inte så stöddig. 
Nästan som hemma: En falukorv!

Det mesta är stängt för vintern här, men grupper med cyklister ser man då och då.

Så plötsligt... FALU CK!? Cyklisten längst till höger i bild, är lite dålig kvalitet på fotot, men visst är det Joel Håland som syns på reklamen för Huerzeler.com? Mäktigt. Huerzeler är en skitstor cykeluthyrarfirma här och dom har över 2000 uthyrningscyklar. Finns alltså ingen större mening med att släpa med egen cykel till ön om ni inte känner att ni måste. Bägge dagarna jag har cyklat här har jag åkt på en hyrcykel från Huerzeler och dom håller till på många platser på ön.

Efter 1½ timmes promenad så åt jag mat för första gången på 45 timmar och detta på restaurangen närmast hotellet, givetvis. Boy heter stället som tycks gilla både döda djur och cykling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar