2012-02-10

Bygga cross 2012

Det här är grunden som jag ska bygga ihop en fincross kring. Tänkte snickra ihop en liten raket i år då suget efter en spänstig cross blev stort i höstas. Har inte bestämt en enda pryl än, men funderar på om jag kanske ska ha svart styre, styrstam och sadelstolpe. Eller ska jag köra med silver? Vitt!? Svarta eller ljusa däcksidor? Hjälp mig lite här nu, hur ska jag göra, vilken utrustning och färg?

4 kommentarer:

  1. Svart styre, stam och sadelstolpe. Vit sadel och styrlinda. Ljusa däcksidor på högprofilsfälg. Så nu behöver du inte fundera mer på det, bara hitta produkterna.

    SvaraRadera
  2. Allt löst svart. På sin höjd en vit sadel. Har kommit på att jag gillar svart stolpe, styrstam och linda rätt över, särskilt när loggan är snyggt vit som på Bianchin. Då framträder den bättre när det inte är för mycket annat vitt/silver/ljust som "stör" och drar blicken till sig. (ett vrålsnyggt exempel på när ramen sätts i fokus: http://www.flickr.com/photos/baumcycles/4080033196/in/set-72157622744610032) Men det är bara min åsikt :) Lycka till med bygget och tack en trevlig blogg!

    SvaraRadera