2012-02-24

Tävla om produkter från GripGrab

Nu när solen visar sig allt oftare i kombination med några plusgrader så kastar många sina kläder och ger sig ut för att njuta av våren. Lätt då att dra på sig en förkylning eller två i onödan. Se istället till att hålla dig varm och torr även under våren (och hösten) med hjälp av GripGrab. Då kan du vara ute och njuta av våren från cykelsadeln när dina vänner går hemma och är förkylda.

Du har nu chansen att vinna ett par Hurricane handskar, Race Thermo skoöverdrag och en WindsterCap till huvudet. För att kunna vinna behöver du lägga upp en bild, som du själv tagit på dig själv när du cyklar, på Facebooksidan för denna blogg. Du behöver inte ta bilden under tävlingsperioden utan kan ta en arkivbild om du så önskar. Har du inte Facebook så kan du lägga in en länk till ditt foto här bland kommentarerna. Om ni inte lägger upp bilden på Facebook eller på nätet så alla kan se den så kan ni också mejla mig bilden. Det viktigaste är att det är du som är på bilden och att det är du som är fotograf.
Tävlingsjuryn som utser den vinnande bilden består av:
Mig.
Tävlingen pågår från NU till tisdag (28/2 2012) klockan 23:59 och vinnande bidraget presenteras sedan på onsdag. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

5 kommentarer:

 1. Kan de va TC cykling ? ;-)

  SvaraRadera
 2. Skall försöka ta ett kort på måndag! Är man försäkrad i denna tävling eller måste man se över sin egen?

  /Tynnis

  SvaraRadera
 3. Bild som jag själv tagit på mig själv. Då blev det svårare.

  /Eskil

  SvaraRadera