Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-27

Höst, hempendling, en bitter Fabian Cancellara och CX-möte

Inte direkt några breaking news kanske, men det är verkligen höst nu!

Åkte bil till jobbet och cyklade hem idag. Det ju fint å så där, körde naturliga intervaller i backar med längd från 25 s till ungefär 6 minuter. Blev stum och fick så där härligt möra ben på slutet. Precis så som det ska vara!

"Unlucky or magic or fantasy..... I dont se it....." Fabian Cancellara är lite bitter på sin Twitter. Men jag kan förstå honom faktiskt, han var ju inte många hårstrån ifrån en bronspeng på VM-loppets klungspurt.

Oscar, Jens och jag har haft ett CX-möte idag där vi funderat på vad som behöver fixas inför helgen å så där. Allt känns ganska bra faktiskt och att arrangera en cykeltävling är inte något som behöver vara så himla komplicerat heller. Som tur är verkar vi få gott om folk som vill hjälpa till under tävlingsdagen också. Enda minuset nu är väl att vi inte har några sponsorer som går in med pengar. Men eftersom vi bestämde oss för att ta på oss arrangemanget och därmed också började planera så sent som 31:a augusti (ja, i år!) så är det inte så konstigt kanske. Vi skulle nog kunnat ordna en större sponsor också, men då det krockar med Cup-sponsorn så var det inte möjligt. Vill ni synas på något vis eller stötta en förening som arrangerar CX-tävling så är det bara att höra av sig. Även varupriser och annat hjälper givetvis till att göra en bra tävling ännu bättre.
Vi markerar tävlingsbanan på fredag från 14:30, ni är varmt välkomna då om ni vill engagera er. Känner ni att ni vill hjälpa till med något under lördagen så går det också bra. Hellre tio för mycket än en för lite.

1 kommentar:

  1. Cancellara skulle tittat på ett bättre målfoto. Där går det se att Greipel är precis före, men det är verkligen med liten marginal.

    SvaraRadera