Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-14

Min fru älskar Mollo

Precis som alla andra kvinnor så gillar också min fru den så extremt eftertraktade Mollo (fast hon missade nog ett L där..), idag har hon bloggat om det:
Skitkul Henrik, verkligen...

Nåja. Nu ska ni få en bekännelse: Jag cyklade inte hem från jobbet idag. Fri fart blev tydligen busspendling idag. Det kom ett sådant regnväder innan jag slutade och himlen såg så mörk ut att jag fegade ur. Så nu ligger jag back på träningsfronten. Tur då att jag gjorde 30 armhävningar igår kväll (3 st set om 10!) så jag i alla fall får känna (träningsvärk) mig tränad.
Imorgon tänker jag mig att göra riktig premiär på 29". Ska bli kul att se vad den går för. En sak bara: Jag har ingen reservslang. Frågan är om ens cykelbutikerna i stan har det. Blir inte bara asfalt och grus till och från jobbet utan jag smyger nog in en stig eller två också.

Kul att få se Tobias Ludvigsson  på dagens streamade cykeltävling. Han ingick i den långa utbrytningen som bestod av ca: 10 man på dagens race, Grand Prix de Wallonie. Starkt kört även om han fick ge sig till slut. Sjukt imponerande (IGEN!) av Philippe Gilbert som vann genom att vara bäst i hela världen på att köra fort upp för korta backar. Hoppas han kan vinna VM, trots att det är en "enkel" bana. Skulle vara en värdig världsmästare och han är en sådan cyklist som man vill se i världsmästartröjan.

1 kommentar:

  1. Lugn bara lugn. En 26" slang passar utmärkt i 29". Så gasa på bara!

    SvaraRadera