Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-22

Barnsport, hempendling och anmäld till Cykelvasan

Tjenare vänner!

Kom först iväg lite sen från jobbet, sedan skulle jag hämta bilen som varit på smålagning på väg hem också och försäljaren höll på och sälja en bil till en kund så det tog en KVART innan jag kunde ta bilen och sticka hem. Drog direkt till Filips sport som han går på nu, det går ut på att man får prova olika idrotter tillsammans med andra barn i hans ålder. Uppvärmning först, såklart. Sen stafett, spjut och sist kulstötning med ärtpåse. Stafetten var väl inte direkt barnens paradgren, men det var kul att se.
Hempendlingen skulle ju vara glitter, glamour och diamantben men det blev misärpendling igen. Trots medvind. Det är så här det är att vara talanglös och dåligt tränad.
Garminlänkar: jobbpendling + hempendling

Jag är en av de ca: 8000 som anmält sig till Cykelvasan sedan igår morse. Sjukt tryck på den tävlingen! Förra året tog många det lite väl lugnt och tävlingscyklisterna räknade väl nästan med att kunna anmäla sig som vanligt: antingen ett par veckor innan start eller kanske till och med en efteranmälan. Men icke. Så det blev nog lite ångest och stressmoment för en hel del. Denna gång var jag ute i god tid så nu kan jag bara slappna av och cykelpendla så hårt jag bara orkar till augusti. Har du anmält dig? Om inte så är det nog dags nu då anmälningstaket är satt till 9000 deltagare i långloppet.

1 kommentar:

  1. Tänk, nu är det fredag igen och ännu en vecka har rusat förbi. Tiden går verkligen skrämmande fort

    SvaraRadera