2011-09-28

Onsdags-VM, världsrekord!

Jag räknade ihop 31 tappra cyklister idag. Mäktigt världsrekord det!
Jag var ovanligt jämn och osnabb. Heat-tiderna löd 14:23, 14:18 och 14:21. Det gav mig placeringarna 6-7-6  och snittpulsen var 178 (90.8% av maxpuls) i alla heat. Varvet var något förlängt denna gång så nu mäter det 3.25 km. Direkt från start var jag med, sedan tappade jag täten och åkte med andra eller ensam strax bakom täten. I alla tre heat. Jag avancerade också under andra varvet varje gång. På slutet av första heatet lyckades jag gå från åttonde till sjätte genom en avancering på sista långrakan. I andra heatet var jag ganska nära en andraplats och i sista heatet var jag länge ensam jagande bakom de fem i täten. Kul. Jobbigt. Måste lyckas hänga med någon på lördag, blir så jobbigt att ensamcykla i en timme. Något positivt att ta med mig från träningen är dock jämnheten och att jag inte kroknar efter ett varv utan istället kan öka något. Tyvärr handlar ju CX om allt annat än att hitta sitt egna tempo.
Snabbast idag var denna nöjding:
Andra snabbingar var Jens Westergren, Johan Landström, Robert Österling, Emil Linde, Jesper Larsson, Benny Sonesson, Stefan Carlsson, Oscar Ekstam, Adam Steen MED FLERA!

Var det någon som kollade livestream-länken när vi körde? Var det värt? Här kommer Garmin-datan:

3 kommentarer:

  1. Såg snabbt ut. Vann Darvell andra heatet eller tog Jens de? Missade lite. Och varför fuskade Oscar först med tjuvstart: http://cerro.dk/oscarfuskar.jpg

    SvaraRadera
  2. Darvell tog nog alla om jag inte blivit felinformerad. Oscar står där ibland för att fota till bloggen och vara Tävlingschef.

    SvaraRadera
  3. Fränt att cykelcrossen drar så mkt folk! Vilken tid är det på lördag om man vill in å kika på eliten?

    SvaraRadera