Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-11-26

Närkontakt.

Och idag har jag låtit mitt dubbdäck smeka Fredrik Ericssons vad. Och rispat upp ett litet hål i hans långärmade cykeltröja med mitt växelreglage/bromshandtag.
Och Jens Westergren provade att lägga ner sitt växelreglage/bromshandtag på mitt däck.

Och Jens hade lagt en karusellbana. Och jag var så avställd att det fanns inte. Och några sekunder skyller jag faktiskt på att jag var den enda som inte hade tubdäck utan nöjde mig med dubbdäck. Och kunde, ensamheten till trots, hålla ganska hög intensitet där på egen hand.
Och Nilsson var där och visade upp sig i ett heat också. Och löpningen igår hade satt sig i hans ben så han vek ner sig.

Och tur att det var träningstävling idag. Och annars hade jag nog varit förbannad och otränad nu. Och när jag vaknade i morse var jag nämligen mer död än levande. Och jag har knappast återhämtat mig sedan cykeldagarna, är snarare ännu tröttare.

Och ni har säkert saknat mig idag. Och jag vet det, fast ni inte vill erkänna det.

Och imorgon ska jag montera mina 187 gram lätta Spooky-bromsar. Och det ni, Cykelcityåkare med 206 gram tunga, vita, TRP-bromsar...
Och lerdäck skall limmas. Och det är inte för att jag nödvändigtvis tror att det behövs. Och jag tror att det väl kanske ska bli lite skitigt i helgen. Och jag vill prova rivet i sulorna.

1 kommentar:

  1. Och jag förstår inte vad du svamlar om. Och det ska bli kul ändå. Och när åker du till Göteborg och hur?

    SvaraRadera