2008-11-13

Öijer @ Svenska Cykeldagarna 2008.

Hej igen,

Ni kommer väl till Svenska Cykeldagarna?
Jag kommer vara där med mitt mäktiga 3*3 meter enorma partytält. På mässan, hajar ni? Hela helgen. Så kom gärna förbi och snacka skit. Min plats är ganska given, längst in i mässhallen. Närmast CX-banan. Så ni måste komma dit.
Jag ska prata CX-cup med dom som vill. Och säkert också med några som inte vill..
Med lite(mycket..) tur kommer jag ha Dugastdäck och Spooky cantileverbromsar där också för er som vill titta, känna och lukta lite. Med extra mycket bonustur kan jag komma att ha något ännu mer spännande där.
JAG SKA OCKSÅ HA GRATIS GODIS I TÄLTET!!!

På lördagens gala är jag nominerad i kategorin "Årets Cykelhjälte", kan ni fatta det? Nej, inte jag heller. Det kommer bli en trevlig helg, det är jag ganska säker på. Enda nackdelen med att vara nominerad för ett pris är ju att jag inte kan se ut som ett rackarns slo. Tänk om jag råkar vinna och måste stå på scenen...

På lördagen går näst sista deltävlingen i CX-Cupen. I fjol var Jönköpings tävling den med flest deltagare. Även här finns ju risk för enorm ära, berömmelse och beundran av mig. Banan har fått några småjusteringar mot i fjol och kommer nu bli ännu mer CX. Det ryktas om sönderkörd och leriga gräsmattor också!

Jag ska försöka hinna besöka alla montrar själv också. Tur att dom har lagt till en extra mässdag på fredagen, för jag minns att jag hade det stressat förra året.

Vi ses!

4 kommentarer:

 1. Eftersom Öijers blogg är störst och snyggast (fjäsk är bra!) i CX-Sverige passar jag på att puffa för anmälningsläget till SM och finalen i Göteborg.

  Det kommer bland annat 6 cyklister med tiihörande ledare från Haiti!

  Mer info på www.mck.se (och säkert alldeles strax på www.cxcupen.se)

  Fredric Engelke, MCK.

  SvaraRadera
 2. Grymt, har du godis så kommer jag och säger hej. :)

  SvaraRadera
 3. sönderkörd och leriga gräsmattor låter underbart! Jag tittar nog förbi & kastar i mig lite smågodis innan start :)

  SvaraRadera