Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-11-20

Noll koll.

Åker till Jönköping imorgon.
Ronya överraskade mig genom att köpa gala-kläder till mig idag. Skönt, då slipper jag gå i jeans och T-shirt. Utan henne vet jag inte vad jag skulle gjort.
Godis hade jag nästan glömt bort att jag lovat att bjuda på. Så det får jag fixa imorgon.
Bord och ett par stolar styr mor upp.
Själv så har jag räknat på lite Dugastpriser. Kul att jag kan göra något själv. Men, jag har ju också packat alla cykelkläder själv. Jag ska ju faktiskt tävla på lördag också. Hotellduschen imorgon får nog bli cykeltvätt...
Avlägsna kroppsbehåring får inte glömmas. Det ska bli minusgrader under lördagens tävling. Jag vet vart jag har mina "sommarhandskar" och mina "distanspass runt noll" och mina "distanspass i minusgrader"-handskar. Men vart fan är mina "tävla när det är ganska kallt"-handskar? Om jag ska köra sommarhandskar så lär jag växla många gånger för att hålla liv i fingrarna. Men vinterhandskarna är otympliga och blir för varma. Mina Tävla när det är ganska kallt-handskar måste jag nästan offra några minuter och leta efter..
Ledartröjor skall med också. Mycket nu.

Men men, som en klok man en gång sa; allt löser sig.

Filip somnade sent på eftermiddagen. En terrorkväll var att vänta vid läggdags. Men det gick väldigt bra måste jag säga. På slutet när alla var uppe och jag försökte hålla huset uppe var dock skallen på väg att lämna in. Nu är det lugnt här hemma.
Vi är uppe alldeles för sent och Ronya gör ett matteprov.
Kanske ska kila upp till vinden och kolla efter dom där handskarna.
Imorgon kväll lär jag limma däck också. Kul!

Allt i sista stund, allt i en röra. Gött mos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar