Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2008-11-28

Bilresa.

Jävligt skoj.
Jorå så att. Det är rätt spännande, mörker, väg, möten. Ja ni vet, det vanliga. Oscar sitter bredvid och ljuger en massa.

Mina tankar har börjat kretsa kring nästa års sponsorer. Har inte engagerat mig så mycket i den biten denna höst. Ska se om jag kan skaka fram någon till nästa år. Är ju sent ute, men sedan augusti ungefär har jag varit för fokuserad på CX-Cupen för att tänka på min egna cykling.
Sportdryck, bars och gel kan ju behövas.. Då han som tar in det märket som jag fått hjälp av ett par år, har beslutat sig för att lägga ner firman..
Måste passa på att tacka Jens på Sportnutrition.se för den hjälp jag fått med Maximize, och önska honom lycka till med vad han nu tar för sig.
Helt ärligt så är cykelmärket Stevens det enda som jag har hyfsat klart inför nästa år. Det som är lite oklart där, är hur många nollor vi kan få in i kontraktet... Men jag ska nog kunna lura till mig någon mer sponsor innan sommaren också.
Och så har jag ett par "partners" klara också. Bland annat Edge Composites MTB-fälgar för tubdäck. Givetvis blir det också Dugast tubdäck. Däck har jag hemma och fälgarna ska ha kommit idag.
Så då är det bara allt annat kvar då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar