Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-09-24

Intervaller i höstsolen

 


Hej och god morgon på dig!

Så fina höstdagar vi får uppleva denna helg. Helt magiskt. Jag tog mig ut på en kortare runda mellan besöket på mataffären och att Filip skulle hämtas från innebandycupen. Det blev 47 minuters cykling där jag hann med en tiominutersintervall, en sju och en halv minuter lång intervall och så körde jag fyra spurter. Tian bjöd på 308 watt i snitt, tanken var att det skulle vara väldigt kontrollerat och bara egentligen få igång kroppen efter vilodagen i fredags. Intervallen som var 7½ minut så gasade jag mer och fick ett snitt på 326 watt. Precis som i torsdagens Le Peloton så känns det som att jag stumnar lätt så det var ingen vidare bra känsla även om det var skönt att få vrida ur kroppen lite mer. I mina fyra spurer så fick jag en högsta watt på 1040. 

Utöver det faktum att det var riktigt härligt att få vara ute och träna så var det en väldigt fin dag också. Runt 14 grader, solsken och gulnande löv. Hösten verkligen här och den är verkligen vacker. 

Hoppas att det håller i sig till Bergslagen Bike Race nästa vecka. 

Även idag är det fint väder men dagens cykelaktivitet sker i källaren trots sol utanför fönstret. Det ska bli riktigt kul att tävla och laget är taggade. Det lär bli precis lika hårt som alltid och det ska bli intressant att se hur kroppen svarar idag. 

Har ni sett att Siroko nu har 40-70% rabatt på solglasögon för cykling och löpning om ni använder min samarbetslänk? Kika in här om du är intresserad av att göra ett fynd på solglasögon. 


Dags för frukost här, vi hörs imorgon igen. Ha det bäst, hoj! 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar