Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-09-21

Mellandag igår och inget VM för mig


Hej och god morgon på dig! 

Körde ett Zwift-race igår mellan alla skjutsningar av barn. I loppet så smet Broberg iväg och gled ifrån oss övriga allt mer. Kul med hela fyra svenskar i startfältet. Jag försökte att hålla igen lite för att få en mellandag denna vecka. Annars är risken stor att det hade blivit för mycket hårt. Det var ju benhårt i tisdags och det blir hårt idag. Helgen blir väl hård i vanlig ordning den också och jag tänkte försöka bli pigg och fräsch. 

Återstår att se om jag lyckas med pigg och fräsch till helgen. 

Le Peloton väntar idag och nu blir det premiär med framlampa för min del. Det var lite dunkelt när vi samlades förra veckan och mörkret kommer snabbt nu. Ska bli kul att cykla fort med det gänget igen. Mörkret är inget jag längtat till så det gäller att njuta nu medan det finns en del ljus även på tidiga morgonen. Visst, mörkret har sin charm det med men det är ändå härligare med cykling i dagsljus. 


Jag är anmäld till Bergslagen Bike Race nästa lördag. 103 kilometer gravel och ett riktigt rövargäng i startlistan så det kommer att bli åka av. Det ska bli riktigt skoj få gasa lite igen och det är något jag ser fram emot. Har sneglat lite på loppet tidigare så det ska bli kul att äntligen delta. 

Jag har bestämt mig för att inte åka till Italien för att köra gravel-VM. Lite tyvärr för det hade varit roligt och jag har alltid varit hemligt förälskad i Italien. Det finns fler tävlingar i Italien så det kan mycket väl bli något lopp där framöver. 


Nu ska jag iväg och köra Le Peloton, det är lite som VM det med. 


Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar