Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2023-09-26

Den där tiden på året


Hej och god morgon på dig! 

Ja, nu har jag monterat lampan på riktigt för första gången denna mörka säsong. Körde med en mindre lampa i torsdags på Le Peloton och ett annat fäste till den. Men nu spenderade jag lite (alldeles för mycket-) tid med att montera nytt Garmin-fäste med lampfäste undertill igår kväll. 

Hur långt har ni kommit in i lampsäsongen? Gruvar ni er ännu eller har ni redan kört med lampor ett tag? 

Ett problem med den där smidiga lösningen ovan är att jag inte kan ha min styrväska på ett bra vis eftersom lampan liksom är där styrväskan ska vara. Sätter jag lampan på ovansidan där jag har min Garmin 540 Solar (humble brag) så behöver jag ett annat fäste för min cykeldator. Visst, jag kan sätta ett Garmin-fäste på styrstammen men jag vill helst ha en lösning som är både praktiskt och snygg. Kan man inte få allt?!

Lite nöjd är jag men allra helst vill jag ha en kombination med cykeldator, lampa och styrväska. 

Apropå styrväska så tog jag min franska skönhet till Biketown igår för att köpa rem till tåclips. Nu ska jag inte ha dessa remmar till tåclips (remmar för att sätta fast fötterna mot pedalerna när man har sådana där tå-korgar som man hade förr).
Nej, istället ska jag ha remmarna till min styrväska. När man kör så mycket och stökigt som jag då och då gör så tycker jag inte att remmarna som följde med min styrväska riktigt håller måttet utan remmarna släpper liksom efter lite. Så istället för att irritera mig på det så investerade jag igår 83 kronor på andra remmar som borde göra susen. 

Remmarna kan givetvis användas till mycket annat också. 


Idag är jag uppe i svinottan och har monterat lampa igår kväll för jag ska pendla med sällskap av några andra som också bor i Falun men jobbar i Borlänge. Det blir kul! 

I kväll blir det även lagtempo på Zwift, det blir både hårt och kul! 


Ha det bäst nu så hörs vi här imorgon igen, hoj!


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar