Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-14

Bikelife

Igår när jag pendlade så filmade jag för första gången min cykling till och från jobbet, tänkte att det kunde vara kul att se min 45 minuters tempokörning hem om inte annat. Kul för mig alltså, ni tycker nog inte det är riktigt lika intressant.
Själv tänkte jag att jag kan ha den och kolla på om jag kör testcykel någon gång. Kom sedan på att jag borde filma tävlingsbanor som Långa Lugnet, Mörksuggejakten, landsvägs-SM och andra närliggande tävlingsbanor. Blir ju kanon att ha för att memorisera banan med vid tillfälle.

Ni får ingen film från gårdagen, men några stillbilder från videoklippen kan ni allt få:
 Åsgatan i morgonljus.

Backe + krön + heldragen linje + möte = omkörning

Trevligare scener på väg hem, tack och lov så syns inte motvinden...

Härliga tider.

Hann bara hem, ta på mig torrt på överkroppen och lasta in Ebbahs cykel i bilen. För igår var det nämligen uppstart för Falu CK:s barn- och ungdomsträning. Fullt med cykelglada barn och deras föräldrar samlades i Stångtjärn för cykling och information om stundande cykelsäsong.
Solsken på denna bild, snöfall (!!!) några minuter senare.

På tempodelen av min hempendling så var ju planen att höja både snittpuls och snitteffekt. Nu blev det samma snittpuls (165) och två watts höjning av medeleffekten (307 senast, 309 igår). Det är ju faktiskt svinjobbigt det där och 45 minuter är en lång tid. Igår lyckades jag nog köra lite för hårt i motvinden så när det blev medvind och sedan sidvind så orkade jag inte trycka på ordentligt. Skönt med fortsatt förbättringspotential!
För den som vill nörda ner sig i siffrorna så kan ni hitta dom här:

1 kommentar:

  1. Mörksuggejakten finns ju redan på tuben om du vill memorera den ;) Fast det blir ju bra träning om du ska åka den före bara för att filma :)

    SvaraRadera