2015-04-16

God afton

Hej!

Idag har det inte blivit mycket gjort inte. Jag tycker ändå att det kan vara rätt skönt och att jag faktiskt förtjänar dagar då jag inte gör mer än att byta batteri i brandvarnaren. Ja, lite till har jag ju hunnit med förstås. Men ni förstår min poäng.

I kväll har Ebbah haft avslutning på innebandyn med KFUM Falun och det var match mot föräldrarna, fika och prisutdelning på schemat. Föräldrarna förlorade givetvis matchen. Jag har ju svårt för det där med att vilja förlora, andra föräldrar är lite bättre i det avseendet... Men, det blev en match mellan mammorna och papporna också och den vann vi i alla fall!

Jag har inte gjort klart någon längre film från igår, tyvärr. Men har ett par klipp från när de bästa tog sig upp:Adam Steens video har ni ju kunnat se ett tag:


Jonatan Stark har lagt ut ett gäng bilder på Facebook: https://www.facebook.com/jontestark/media_set?set=a.10206649214097055.1073741827.1473974193&type=3
Denna har Jonatan tagit.

Nu ska jag nog se om jag kan lära mig att slänga ihop ett längre klipp. Imorgon är det träning igen, vet bara inte riktigt vad jag ska köra. Hårt ska det vara i alla fall. Vi hörs väl imorgon så ni får veta vad det blev?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar