Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2015-04-08

Tempopendling lite på halvfart

Inget vidare tempo under morgonens pendling. Rekordfyror sent igår kväll och ingen frukost gjorde att det kändes helt okej i inledningen men sedan gick det trögt.

Så här stum var jag efter att ha lagt in 45 minuters tempopendling på väg hem från jobbet. 

Lite besviken var jag faktiskt eftersom kroppen inte ville samarbeta. Jag tänkte mig nämligen en hård hempendling men det blev liksom bara halvfart av hela kalaset. Slitna ben givetvis, så det var ju bara att gilla läget och göra det bästa av situationen. Lyckades ändå snitta 307 watt vilket inte är kattskit under så lång tid. Jag jämförde lite mot när jag körde Skuggarvstempot ifjol. Då låg jag på 310-323 watt och då var det ju all-in och dryga halvtimmen. Det känns som om jag borde klara mer än dom där 307 watten, men det gäller ju att göra det också.

Skönt att åka racer till jobbet och lite lyxigt. Det går liksom lätt och sportigt. Med vintercykeln går det ju tungt och känns därefter. Nackdelen med landsvägscykeln är ju att jag inte vill köra leriga grusvägar eller grusade cykelbanor med den. Fördelen med det är ju att jag får cykla längre för att komma till/från jobbet utan att cykla just leriga grusvägar och grusade cykelbanor...

Bredvid Faluån finns den Gamla brandstationen som nu är ett bryggcafé. Alla dagens bilder kommer från min Garmin VIRB.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar